Kalter Hund
Kalter Hund może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, Ciasteczka maślane, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozłóż Ciasteczka maślane w jednej warstwie na blasze do pieczenia z bokami.
Pędzel lub posypać rumem. Linia 9x5 calowa patelnia bochenek z folią aluminiową, pozostawiając wystarczająco dużo dodatkowych po bokach, aby złożyć na górze do przechowywania.
W średniej misce ubij jajko i cukier razem, aż będą gęste i blade.
Ubić wanilią i kakao w proszku, aż dobrze wymieszać, a następnie wymieszać z roztopionym masłem.
Dno i boki przygotowanej patelni ułożyć ciasteczkami maślanymi.
Rozprowadź 1/2 cala warstwę kremu czekoladowego na dnie.
Umieść kolejną warstwę ciastek, a następnie kolejną warstwę kremu. Powtarzaj, aż krem zniknie, kończąc na ciasteczkach na górze. Fold folii aluminiowej na górze, i umieścić w lodówce do firmy, o 3 godziny. Pokroić w plastry 1/2 cala i służyć.