Pasta Puttanesca

Pasta Puttanesca
Pasta Puttanesca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,47 zł za porcję. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz makaron, płatki chili, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pastan alla puttanesca {dosłownie makaron w stylu kurwy}, Pasta Puttanesca, oraz Pasta Puttanesca.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu, następnie podsmażyć cebulę i czosnek przez 5 minut lub do przezroczystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj anchois i gotuj przez kolejną minutę, rozbijając filety drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Dodać płatki chili, kapary, oliwki, pomidory z sokami, sól, cukier i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Podziel makaron na cztery miseczki i polej każdą sosem i startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn