Pasta Paschalna Primavera

Pasta Paschalna Primavera
Pascha Pasta Primavera może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 319 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka szparagów, parmigiano-reggiano plus niektóre, cukinia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać macę i 1/2 łyżeczki soli. Zrób studnię w środku i dodaj jajka i żółtko, a następnie lekko ubijaj jajka widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z MacyMączka Z Macy
JajkoJajko
SólSól
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj wodę i olej i mieszaj, aż ciasto po prostu się połączy. Zagnieść ciasto 5 lub 6 razy. Uformować w 5-calowy kwadrat i położyć na powierzchni roboczej posypanej skrobią ziemniaczaną, a następnie odkurzyć ciasto skrobią ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
CiastoCiasto
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Odstawić na 10 minut.
4
Tymczasem dużą patelnię do pieczenia odkurzyć odrobiną skrobi ziemniaczanej. Ćwierć forsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Rozwałkuj każdy kawałek na powierzchni posypanej skrobią ziemniaczaną, aż będzie tak cienki, jak to możliwe (grubość 1/16 cala) i około 10 na 8 cali, odkurzając wałek do ciasta i powierzchnię ciasta w razie potrzeby. (Jeśli ciasto łzy, łatać.) Za pomocą koła do pizzy lub ostrego noża, pokroić w długie paski o szerokości 1/2 cala i przenieść na patelnię w 1 warstwie wraz z połamanymi kawałkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Gotować w garnku do makaronu z wrzącej osolonej wody (2 łyżki soli na 6 ćwiartek wody), aż będzie miękka, 1 do 2 minut. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić makaron w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
1
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie smażyć szparagi, cukinia, groch (jeśli używasz), białe i bladozielone części szalotki, i 1/2 sól łyżeczka, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
Zielona CebulaZielona Cebula
CukiniaCukinia
GrochGroch
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Dodaj 1/2 Puchar zastrzeżone wody do gotowania warzyw i gotować, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż warzywa są po prostu miękkie, o 2 protokół. Wymieszać z makaronem i zieleniną scallion aż tylko pokryte sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem i skórką. W razie potrzeby wmieszać w bardziej zarezerwowaną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
WodaWoda
3
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn