Pasta Margherita

Pasta Margherita
Makaron Margherita wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 280 kalorii, 17g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka ser mozzarella, liście bazylii, margherita gładki sos do makaronu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Pasta Margherita, Makaron margherita z rabarbarem i kompot jabłkowy, oraz Pizza Margherita Z Sałatką Makaronową Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić wszystkie składniki do dużej miseczki. Mangia!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wskazówka: wymieszać w plasterkach indyka pepperoni lub resztki gotowanych warzyw!
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk PepperoniIndyk Pepperoni
3
Koszt za przepis*: $60
4
Koszt za porcję*: $70
5
* Na podstawie średnich cen detalicznych w krajowych supermarketach.
1
Kalorie 330, kalorie z tłuszczu 60, tłuszcz nasycony 5g, tłuszcz Trans 0g, tłuszcz całkowity 7g, Cholesterol 20mg, sód 480mg, węglowodany całkowite 50g, cukry 6g, błonnik pokarmowy 4g, białko 16g, witamina A 10%, witamina C 4%, wapń 35%, żelazo 15%
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn