Przystawki z kalafiora

Przystawki z kalafiora
Kalafiorowe przystawki od początku do końca zajmują około 50 minut . Za 4,7 USD za porcję ten przepis pokrywa 41% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 287 kalorii , 19 g białka i 5 g tłuszczu . Ten przepis służy 14 osobom. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Aby przepis był tak aromatyczny, wystarczy mieszanka soli, papryki, mielonej musztardy i kilku innych składników. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 88% wyniku , co jest świetnym wynikiem. Podobne przepisy to Cucumber Hors D'oeuvres , Halloween Hors D'oeuvres Eyeballs i Meksykańskie przystawki z bekonem i serem Johnny'ego Jalapeno .

Instrukcje

1
Umieść 1 cal wody i kalafiora w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedź i natychmiast włóż kalafior do lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Odcedzić i osuszyć.
4
W płytkiej misce połącz substytut jajka, masło, sos Worcestershire i musztardę. W drugiej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan, bazylię, sól, pieprz i paprykę. Zanurz kalafior w mieszance jajecznej, a następnie obtocz w mieszance okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Substytut JajSubstytut Jaj
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieścić w dwóch nienasmarowanych 15-calowych. x 10 cali x 1-cal. blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
W razie potrzeby podawaj z sosem spaghetti do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia65
Magazyn