Pasta e Olio

Pasta e Olio
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Pastan e Olio. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 182 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, płatki pieprzu, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Spaghetti Aglio e Olio (makaron z oliwą i czosnkiem), spaghetti olio e aglio-tradycyjny włoski makaron, oraz Aglio, olio e peperoncino (makaron z czosnkiem, olejem i ostrą papryką) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron spaghetti aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż.
3
Tymczasem na dużej patelni na małym ogniu saute czosnek, pietruszka, i płatki papryki z oliwą z oliwek . Gotować, aż czosnek zmieni kolor na złoty, o 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wrzucić makaron z mieszaniną czosnku i masła lub margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
MakaronyMakarony
5
Podawać na ciepło.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn