Pasta e Fagioli a la Chez Ivano

Pasta e Fagioli a la Chez Ivano
Need a dairy free main course? Pastan e Fagioli a la Chez Ivano może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 368 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, pomidory z puszki, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nocny Makaron Chez Frank, 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), oraz Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu gotować wołowinę, aż nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i odstawić.
3
W tym samym garnku podgrzać oliwę z oliwek. Gotować cebulę, seler, czosnek i pieprz czarny, aż warzywa będą miękkie, 10 protokół. Wymieszać bulion wołowy, pokruszone pomidory i pastę pomidorową. Doprawić tymiankiem, bazylią, oregano i natką pietruszki. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. (W tym momencie możesz umieścić garnek na tylnym palniku, aby utrzymać ciepło i kontynuować kolejne kroki około 1 godziny przed podaniem, jeśli chcesz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Wymieszać wołowinę i dusić 15 protokół. Wymieszać z makaronem i gotować, aż al dente, 8 do 10 protokół. Mieszać w fasoli i ciepła przez, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
MakaronyMakarony
WołowinaWołowina

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia23
Magazyn