Pasta e Ceci con vongole

Pasta e Ceci con vongole
Pastan e Ceci con vongole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 19g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Małży, oliwa z oliwek, fasola garbanzo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine z małż (Linguine con le Vongole), Pasta & zupa z ciecierzycy (Pastan e ceci), oraz Makaron & Zupa Ceci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić fasolę garbanzo w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać wystarczającą ilość zimnej wody do pokrycia; pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Drenaż.
4
Umieścić fasolę garbanzo w dużym rondlu; dodać wystarczającą ilość świeżej wody do pokrycia. Gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Drenaż. Powrót fasola garbanzo na patelnię; dodać 4 szklanki wody, 3 łyżki oleju, 2 ząbki czosnku, gałązka rozmarynu, i pokruszony czerwony pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, dodając więcej wody w razie potrzeby przez 1/2 cupfuls, o 2 godziny. Wyrzucić gałązkę rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CiecierzycaCiecierzyca
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
RozmarynRozmaryn
FasolaFasola
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przenieść 1 szklankę mieszanki fasoli garbanzo do procesora i puree, aż będzie gładka; powrót do mieszaniny w rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj pozostały ząbek czosnku; smażyć na złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
9
Dodaj małże i 1/4 szklanki wody; przykryć i gotować, aż małże otwarte, o 5 protokół (wyrzucić czosnek i wszelkie małże, które nie otwierają). Chłodne małże lekko; rezerwy soki patelni. Pracując nad misą, aby złapać soki, Usuń małże z muszli; Odrzuć muszle. Odcedzić soki z patelni i sok z małży z miski do mieszanki fasoli garbanzo, następnie dodać 3 1/2 szklanki wody i zagotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MałżySok Z Małży
CzosnekCzosnek
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
MałżeMałże
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
10
Dodaj makaron i gotować, aż makaron jest po prostu miękkie, ale nadal firmy do gryźć, dodając więcej wody, jeśli zupa jest zbyt gęsta i mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół. Wymieszać z małż. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MałżeMałże
MakaronyMakarony
WodaWoda
ZupaZupa
11
Zupa z chochli do misek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn