Paski Salsy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc wypróbuj paski salsy. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 1,13 USD za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 231 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka musztardy dijon, kolendry, bułek półksiężyca i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 20%, to danie nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka ze smażonych przegrzebków, Salsanu z Mango i pasków tortilli, Paski Kurczaka, oraz Paski Kurczaka.
Instrukcje
Rozwiń ciasto z półksiężyca i podziel na cztery prostokąty.
Ułóż na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Rozłóż musztardę i salsę na każdym prostokącie.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut.
Posyp serem; piec 8-10 minut dłużej lub na złoty kolor. Ostudzić przez 10 minut.
Pokrój każdy na cztery paski; posyp kolendrą.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Lanson Le Black Label Brut (pół butelki) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)
Genialny kolor Black Label przypomina charakterystyczne słomiane odcienie Pinot Noir, z błyskami bursztynu. Jest żywy we flecie, z drobnym strumieniem trwałych bąbelków. Jego świeże aromaty łączą wrażenie witalności i wiosennych zapachów z nutą tostów i miodu. Na podniebieniu bukiety dojrzałych owoców i cytrusów tworzą wrażenie bogactwa, a jednocześnie lekkości.