Parmezan-Ziołowe Roladki Z Koniczyny

Parmezan-Ziołowe Roladki Z Koniczyny
Parmezan-ziołowe rolki z koniczyny może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cukru, soli, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Ziołowe Rolki Z Koniczyny, Parmezan Roladki Z Koniczyny, oraz Roladki Parmezan Czosnkowo-Ziołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu podgrzej mleko z 3 łyżkami masła i cukrem, aż masło się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przełożyć do dużej miski i lekko ostudzić. Wymieszać drożdże i odstawić do rozpuszczenia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać 4 szklanki mąki i soli i mieszać, aż miękkie lepkie ciasto tworzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść do uzyskania jedwabistości, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Przenieść ciasto do lekko naoliwionej miski, przykryć folią i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi się luzem, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
W małej płytkiej misce wymieszaj ser z natką pietruszki, tymiankiem i rozmarynem. Pozostałe 8 łyżek masła rozpuścić w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SerSer
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Lekko posmaruj 18 filiżanek w 2 lub więcej nieprzywierających patelni do muffinek. Rozwałkować ciasto i podzielić na 3 równe części. Pracując z 1 kawałkiem ciasta na raz i utrzymując resztę pod przykryciem, zwinąć kawałek ciasta w linę o grubości 1 cala, a następnie przeciąć linę na 18 równych kawałków; zwinąć każdy kawałek w kulkę. Połowę każdej kulki zanurz w roztopionym maśle, a następnie w mieszaninie ziołowo-serowej i ułóż 3 kulki w każdej przygotowanej filiżance muffinowej, obłożone boki dotykające środka. Powtórz z pozostałym ciastem i polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
CiastoCiasto
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
RolkaRolka
8
Wierzch bułek posmarować pozostałym roztopionym masłem. Przykryć patelnie z muffin folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Luźno przykryj folię folią na puszki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
10
Niech rolki rosną w ciepłym miejscu, aż będą około 1 cala powyżej krawędzi kubków, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
11
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Piec bułki w dolnej i środkowej części piekarnika przez około 15 minut, lub aż złoty i skwierczący; przesuń patelnie w połowie od góry do dołu iz powrotem do przodu, aby nawet brązowieje. Roladki przełożyć na stelaż i lekko ostudzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Dodać do przodu: bułki mogą być pieczone wcześniej w ciągu dnia. Podgrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn