Parmezan tuiles z sałatką pomidorową

Parmezan tuiles z sałatką pomidorową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj parmezanu tuiles z sałatką pomidorową. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Jeśli masz ser parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Parmezan Polenta steki z sałatką pomidorowo-kukurydzianą i Cri, Pokrojona w plasterki Sałatka z pomidorów i awokado z bazylią i ogolonym parmezanem, oraz Sałatka z masłem z parmezanem i migdałami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 i wyłóż dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W średniej misce połącz ser Parmigiano-Reggiano z masłem, mąką i obfitą szczyptą pieprzu i zmiksuj składniki, aż powstanie ciasto. Uformuj ciasto na 4-calowy kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pokrój dziennik na 12 równych plasterków i ułóż plasterki na blasze do pieczenia. Używając palców, naciśnij plastry na 1 1/2-calowe rundy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec tuiles na najniższym stojaku w piekarniku przez około 7 minut, obracając patelnię w połowie pieczenia, aż tuiles będą złociste i skwierczące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Niech tuile ostygną całkowicie, a następnie przenieść je na papierowy talerz i osuszyć nadmiar tłuszczu.
5
W małej misce wrzucić pomidory ze szczypiorkiem, estragonem i oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Łyżka sałatki nad tuiles i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia5
Magazyn