Papryka faszerowana ziołami i kiełbasą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać zioła i kiełbasa nadziewane papryki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pieprz, sól koszerna, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka Czerwona Nadziewana Ziołami, Gofry ziołowe z kiełbasą, papryką i jajkiem sadzonym, oraz Jajko z kiełbasą-faszerowane papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotować 3/4 szklanki wody; stopniowo wymieszać z kuskusem.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
Podczas gdy kuskus stoi, usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w średnim nonstick patelni na średnim ogniu 4 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z kuskusem, 1/4 łyżeczki soli i pieprzem. Wymieszać 6 łyżek sera.
Odciąć wierzchołki papryki; reserve wierzchołki. Wyrzucić nasiona i membrany.
Pozostałą 1/4 łyżeczki soli posypać równomiernie wewnątrz papryki. Mieszankę kiełbasę podzielić równomiernie między papryki. Wymień czubki papryki.
Umieścić nadziewane papryki w 5-quart okrągły kuchenka elektryczna powolne. Przykryć i gotować na niskim 4 godzin lub do papryki są miękkie.
Wierzch papryki równomiernie z pozostałymi 2 łyżkami sera i w razie potrzeby równomiernie posypać bazylią.