Indyk Żurawinowy

Indyk Żurawinowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyka z żurawiną. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 288 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać olej canolan, musztarda dijon, Marmolada pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Indyk szkliwiony żurawiną z farszem żurawinowo-kukurydzianym, Ciasto z indykiem i żurawiną, oraz Okłady Z Indyka Żurawinowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować indyka w oleju na średnim ogniu przez 3-4 minut z każdej strony lub aż soki uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć i ogrzać.
3
Połączyć sos żurawinowy, Marmolada i musztarda; dodać do patelni. Gotować i mieszać aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
MarmoladaMarmolada
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn