Papryka czerwona, mozzarella i szpinak topi
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do skrzynki receptury, czerwona papryka , mozzarella & szpinak topi może być przepis należy spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 278 kalorii, 10g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, pieczoną paprykę, sodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Piersi z kurczaka z mozzarellą, szpinakiem i pieczoną czerwoną papryką, Portobello, Brokuły I Czerwona Papryka Topi, oraz Portobello, Brokuły I Czerwona Papryka Topi.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu, dodaj masło i trochę oleju. Gdy przestanie skwierczeć, dodać plastry sody farl i gotować przez 1 min z każdej strony, aż lekko złoty będziesz musiał to zrobić w partiach. Odstawić.
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni. Czosnek wymieszać i gotować przez 30 sekund, następnie dodać szpinak i gotować przez 1-2 min, aż gorące, często mieszając. Doprawić do smaku.
Rozgrzać grill do średniej. Łyżka mieszanki szpinaku na każdym tosty farl, a następnie stos papryki i mozzarella na wierzchu. Doprawić i lekko skropić oliwą z oliwek. Pop pod grillem i gotować przez 1-2 min, aż ser bulgotnie.