Pappadeaux Snapper Ponchartrain

Pappadeaux Snapper Ponchartrain
Pappadeaux Snapper Ponchartrain może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 769 kalorii, 59G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz krewetki, wodę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pappadeaux Grillowany Snapper, Pappadeaux Crawfish Bisque, oraz Pappadeaux Key Lime Pie z sosem malinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć reserved Shrimp shells, posiekane warzywa i wodę w dużym garnku; dusić na średnim ogniu, aż ciecz zostanie zredukowana do 3 filiżanek, o 30 protokół; odcedzić i odstawić.Zasmażyć zasmażkę w ciężkim rondlu, topiąc 4 łyżki masła, aż zacznie brązowieć.Powoli ubijać w 4 łyżki mąki, aż mieszanina zgęstnieje do pasty; gotować, aż zmieni światło, złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Zdjąć z ognia i odstawić.Rozpuścić 1 łyżkę masła w innym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać czosnek i cebulę i saute na średnim ogniu 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj pokruszoną kostkę bulionu, sos pieprzowy i krewetki.Wymieszać i gotować na wolnym ogniu.Podczas gdy wywar jest na wolnym ogniu, roztopić 1 kij plus 1 1/3 łyżki masła w osobnym rondlu, mieszając, aż zmieni kolor na złoty; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj zasmażkę do mieszaniny i wymieszaj, aby włączyć, a następnie gotuj na wolnym ogniu od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Dodaj brązowe masło do wywaru i ubijaj, aż się wchłonie i zemulguje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Trzepaczka na Maderze do momentu włączenia.Odstawić sos na bok i ogrzać podczas gotowania filetów rybnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
MaderaMadera
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Wymieszać sól, papryka, czosnek w proszku i cayenne do pozostałych 2 szklanki mąki.Filety rybne zanurz w soku z cytryny, a następnie w przyprawionej mące do okrycia.Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej podgrzewanej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Filety RybneFilety Rybne
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(duża Tuba)(duża Tuba)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Umieścić filety na patelni i gotować, aż złoty kolor i całkowicie gotowane, o 4 protokół na stronę.Podczas gdy ryba jest gotowanie, saute obrane krewetki w 1 łyżka masła tylko do momentu, aż zmienią Różowy (nie rozgotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodaj krewetki i kraby do sosu Madeira.Łyżka 4 krewetki i kilka uncji podgrzewanego sosu na filety i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KrabKrab

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchewka posiekanamarchewka posiekana11 funt cukinii,1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiseler posiekanyseler posiekany1kostka bulionowa z kurczakakostka bulionowa z kurczaka170Orzechy dowolne (posiekane)pazury kraba lub 6 uncji mięsa kraba backfinpazury kraba lub 6 uncji mięsa kraba backfin4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka, podzielonamąka, podzielona4(zima)mąka, plusmąka, plus2(zima)posiekany świeży czosnekposiekany świeży czosnek11 funt cukinii,ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwino Maderawino Madera1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula posiekanacebula posiekana2(może być lub przeglądać)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula11 funt cukinii,sos z czerwonej papryki (Tabasco)sos z czerwonej papryki (Tabasco)1kilogramyświeże filety z Lucjana czerwonego (lub inne ryby o białym mięsie)świeże filety z Lucjana czerwonego (lub inne ryby o białym mięsie)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sól do smakusól do smaku241 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejświeże krewetki, obrane i deveined (reserve shells)świeże krewetki, obrane i deveined (reserve shells)2666 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło niesolone, podzielonemasło niesolone, podzielone1Średnia żółta cebula, posiekanamakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana żółta cebulaposiekana żółta cebula

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn