Panko Tilapia
Panko Tilapia może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 13,2 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1495 kalorii, 152g białka, oraz 75 g tłuszczu. Jeśli masz panko, mąkę, przyprawę cytrynowo-pieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Panko Inkrustowane Filety Z Tilapii, Panko Crusted Tilapia ze świeżym sosem pomidorowo-bazyliowym + gratisy, oraz Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na talerzu wymieszaj mąkę i przyprawy.Na drugim talerzu umieść chleb crumbs.In miska, ubić jajko widelcem.Rybę zalać mąką, zanurzyć w jajku i dobrze obłożyć chlebem crumbs.In 10-calowa patelnia nonstick, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Dodać 2 filety rybne i gotować 3 protokół.Ostrożnie obróć rybę. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować około 3 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.Powtórz dla pozostałych 2 filetów.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.