Panko Crusted Musztarda Piersi Z Kurczaka
Panko Crusted musztarda piersi z kurczaka wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 369 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka rozmarynu, masło, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez SippitySup. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Musztardowo-Ziołowe Panko Chrupiące Piersi Z Kurczaka, Piersi z kurczaka z orzechami pekan i Panko, oraz Panko Crusted Miód Musztarda Kurczak Przetargi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Piersi kurczaka natrzeć lekko oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Połączyć 2 łyżki masła z musztardą; rezerwy 2 łyżeczki do sosu. Roztopić pozostałe 2 łyżki masła. wymieszać z bułką tartą i rozmarynem, doprawić solą i pepper.In duża patelnia, rozgrzać olej na średnim ogniu. Przesmaż stronę skórki kurczaka aż do chrupiącego, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia. Posmarować mieszaniną musztardy i posypać bułką tartą. Obróć skórę w górę; zastosuj mieszaninę musztardy i bułkę tartą.
Przenieść patelnię do piekarnika, i piec, aż kurczak jest gotowane przez i top jest złoty brąz, 15 do 20 protokół.
Przełożyć kurczaka na półmisek.
Dodaj bulion i śmietanę na patelni na średnim ogniu, i wymieszać drewnianą łyżką, aż kremowy i zredukowany do 3/4 Puchar, o 3 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z zastrzeżoną mieszaniną musztardy. Przecedzić przez drobne sito i podawać z kurczakiem.