Przepis Paneer Curry z groszkiem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. To danie główne ma 356 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Serrano chile, usli ghee, kurkuma, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Wegańskie Ciasteczka Z Miękkim Cukrem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paneer Curry z groszkiem, [] Paneer Curry z cukrem i groszkiem, oraz Matar Paneer / Punjabi mutter Paneer curry dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jules Taylor Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.