Pancho Villa Baked Tilapia

Pancho Villa Baked Tilapia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pancho Villa Baked Tilapian. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 337 kalorii, 48g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz filety tilapia, sok z limonki, limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest świetne. Podobne przepisy to Pancho Villa Baked Tilapia, Pico de Gallo Pancho, oraz Gnocchi ziemniaczane Villa Valentina.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokryć jedną stronę 4 (8x10 cali) kawałków folii aluminiowej z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wyśrodkuj każdy filet na placu foliowym. Łyżka obfite ilości pokrojonych w kostkę pomidorów z sokami nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Posypać sokiem z limonki i kolendrą. Umieść 2 plastry limonki na każdym filecie. Zamknąć i zamknąć opakowania foliowe i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia84
Magazyn