Pancetta, zakwas i farsz jabłkowy
Pancetta, zakwas i farsz jabłkowy to bezmleczne przystawka. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 1006 kalorii. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka golden delicious jabłka, cebula, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zakwas-Farsz Jabłkowy, Muffinki nadziewane jabłkiem i pancettą, oraz Farsz Do Kiełbas Na Zakwasie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa pancetta w oleju na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, około 10 minut.
Dodaj czosnek, seler, i cebula; smażyć około 4 protokół.
Dodać jabłka; wymieszać do obtarcia.
Przełożyć do dużej miski.
Dodaj bulion do patelni; wymieszać zeskrobać rumiane kawałki.
Wymieszać z chlebem, pietruszką i tymiankiem. Łyżka farszu do smarowanego 9-na 13-in. naczynie, lekko naciskając, aby napełnić patelnię.
Piec, aż rumiane i chrupiące, o 45 protokół.
Make ahead: do 1 dnia do przodu, przygotować farsz i schłodzić, przykryte.