Pan Seared Red Snapper
Pan Seared Red Snapper to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 139 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z cytryny, mielony imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, oraz Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać snapper pod zimną wodą i osuszyć. W płytkiej misce wymieszać oliwę z oliwek, sok z cytryny, ocet ryżowy, musztardę, miód, zieloną cebulę i imbir.
Rozgrzać patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu. Zanurz filety snapper w marynacie, aby pokryć obie strony i umieścić na patelni. Gotować przez 2 do 3 minut z każdej strony.
Wlać pozostałą marynatę do patelni. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 minut, lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.