Paluszki Serowe Soppressata
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Soppressata Cheese Sticks spróbować. Ten przepis służy 60 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ciasto francuskie, żółtko, ser pecorino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Paluszki Serowe Soppressata, Soppressata z Radicchio i kozim serem, oraz Paluszki Serowe.
Instrukcje
Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem lub papierem woskowym. W robocie kuchennym pracę soppressata z Pecorino, musztarda i woda do cienkiej pasty.
Przenieść pastę do miski.
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto francuskie o grubości 1/8 cala.
Rozprowadź pastę soppressata równomiernie na dolnej połowie ciasta, pozostawiając 1/4-calową granicę po bokach. Złóż górną połowę ciasta na pokrycie pasty i naciśnij krawędzie do uszczelnienia. Używając wałka do ciasta, lekko naciśnij górę i dół razem. Przesuń ciasto francuskie na wyłożoną blachę do pieczenia i schłodzić do jędrności.
Rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala i pokrój na 3 długie paski o szerokości 6 cali. Pracując z 1 paskiem na raz i utrzymując pozostałe w lodówce, przycinaj ciasto do schludnego prostokąta.
Umyć jajkiem i posypać jedną trzecią nasion sezamu.
Ciasto pokroić w poprzek na paluszki o szerokości 3/4 cala i ułożyć je w odległości 1/2 cala na przygotowanych blachach do pieczenia. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Piec pałeczki soppressata przez około 16 protokół, lub do złotego i chrupiące, przesuwając patelnie w połowie pieczenia.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Upieczone patyczki można przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni lub zamrażać do 2 tygodni. Przełóż patyczki do piekarnika 350.
Rekomendacja wina: Bobby Stuckey: Rok 1997 był sztandarowym rokiem w Piemoncie we Włoszech, a Francesco Boschis Dolcetto di Dogliani Sor San Martino wybucha owocami-świetną równowagą dla pikantnych paluszków serowych.Madeline Triffon: przyprawy, sól i tłuszcz mleczny - wszystkie smaki, które oswajają ściągające taniny-wymagają dużej Czerwieni, takiej jak Nottola Vino Nobile di Montepulciano Vigna del Fattore z Toskanii z 1995 roku.