Paluszki Serowe Soppressata

Paluszki Serowe Soppressata
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Soppressata Cheese Sticks spróbować. Ten przepis służy 60 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ciasto francuskie, żółtko, ser pecorino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Paluszki Serowe Soppressata, Soppressata z Radicchio i kozim serem, oraz Paluszki Serowe.

Instrukcje

1
Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem lub papierem woskowym. W robocie kuchennym pracę soppressata z Pecorino, musztarda i woda do cienkiej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
PecorinoPecorino
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2
Przenieść pastę do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto francuskie o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Rozprowadź pastę soppressata równomiernie na dolnej połowie ciasta, pozostawiając 1/4-calową granicę po bokach. Złóż górną połowę ciasta na pokrycie pasty i naciśnij krawędzie do uszczelnienia. Używając wałka do ciasta, lekko naciśnij górę i dół razem. Przesuń ciasto francuskie na wyłożoną blachę do pieczenia i schłodzić do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
SoppressataSoppressata
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala i pokrój na 3 długie paski o szerokości 6 cali. Pracując z 1 paskiem na raz i utrzymując pozostałe w lodówce, przycinaj ciasto do schludnego prostokąta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umyć jajkiem i posypać jedną trzecią nasion sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Ciasto pokroić w poprzek na paluszki o szerokości 3/4 cala i ułożyć je w odległości 1/2 cala na przygotowanych blachach do pieczenia. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Piec pałeczki soppressata przez około 16 protokół, lub do złotego i chrupiące, przesuwając patelnie w połowie pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
11
Upieczone patyczki można przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni lub zamrażać do 2 tygodni. Przełóż patyczki do piekarnika 350.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
12
Rekomendacja wina: Bobby Stuckey: Rok 1997 był sztandarowym rokiem w Piemoncie we Włoszech, a Francesco Boschis Dolcetto di Dogliani Sor San Martino wybucha owocami-świetną równowagą dla pikantnych paluszków serowych.Madeline Triffon: przyprawy, sól i tłuszcz mleczny - wszystkie smaki, które oswajają ściągające taniny-wymagają dużej Czerwieni, takiej jak Nottola Vino Nobile di Montepulciano Vigna del Fattore z Toskanii z 1995 roku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia1
Magazyn