Oyster Beignets
Oyster Beignets to pescatarian przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz SOS kaparowy, ostrygi, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Oyster Beignets With A Sorrel Velouté, John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, oraz Beignets.
Instrukcje
Odcedzić ostrygi, rezerwując 1/2 szklanki likieru ostrygowego. Ostrygi grubo posiekać; odstawić.
Mąkę i skórkę z cytryny połączyć w małej misce.
W dużym rondlu na średnim ogniu połącz zarezerwowany trunek ostrygowy, mleko i masło, mieszając, aż masło się rozpuści.
Dodać mieszankę mąki na raz, energicznie ubijając drewnianą łyżką 1 minutę lub aż mieszanina opuści boki patelni.
Dodać jajka, po jednym na raz, energicznie ubijając drewnianą łyżką po każdym dodaniu, aż będzie gładka. Złożyć ostrygi i szczypiorek.
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Upuść mieszaninę ostryg, ubijając łyżki stołowe do oleju. Smażyć, partiami, 2 do 3 minut lub do złotego.
Drenaż na stojakach z drutu.
Podawać natychmiast z sosem kaparowym.