Owsiane Scotchies na patelni
Owsiane Scotchies na patelni mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na desery. Ten przepis jest dla 24 osób i kosztuje 32 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 262 kalorie . 99 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz brązowy cukier, sodę oczyszczoną, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do poprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Cornish Game Hen with Whisky and Cream Pan Sauce , Pan-Seared Scallops with Bacony Quinoa i Pan Con L'uva .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko natłuść blachę do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
W misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
W dużej misce rozgnieć masło, biały cukier i brązowy cukier razem, aż będą gładkie i kremowe, i ubij jajka, aby uzyskać kremową mieszankę. Stopniowo ubijaj mieszankę mąki, płatki owsiane i 1 1/2 szklanki chipsów maślanych.
Włóż ciasto do przygotowanej formy do pieczenia i posyp wierzch pozostałą 1/2 szklanki chipsów toffi.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż wierzch będzie złocistobrązowy, 30 do 35 minut. Pozostawić do ostygnięcia w formie przed pokrojeniem na batony i podaniem.