Owocowe muffinki wieloziarniste to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz proszek do pieczenia, białka jaj, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Muffinki Wieloziarniste, Muffinki Jabłkowe Wieloziarniste, oraz Multigrain Maple Mini Muffiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 204°. smar DNA tylko 12 średnich kubków muffin, 2 1 / 2x1 1/4 cala, lub linii z papierowych kubków do pieczenia.
Jogurt, brązowy cukier, olej i białka ubić w dużej misce z łyżką. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem suszonych owoców i pszenżyta tylko do momentu zwilżenia mąki. Złożyć w suszonych owoców i pszenżyta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Suszone Owoce
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Pszenżyto
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala