Owoce Morza Lasagne I
Owoce morza Lasagnan i może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 693 kalorie, 37g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, parmezan, filety z flądry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lasagne Z Owocami Morza, Lasagne Z Owocami Morza, oraz Lasagne Z Owocami Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować makaron lasagne w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż al dente.
Podsmażyć cebulę na maśle lub margarynie.
Połącz twaróg, ser śmietankowy, bazylia, sól, pieprz, jajko i podsmażoną cebulę. Odstawić.
Połączyć zupę grzybową, mleko i czosnek. Wymieszać w białym winie, przegrzebki bay, filety z flądry, i krewetki. Odstawić.
Zebrać składniki w natłuszczonej patelni lasagne w następujący sposób: cienką warstwę sosu z owoców morza, 1/5 makaronu, 1/2 mieszanki sera, 1/5 makaronu, 1/2 mieszanki owoców morza, 1/5 makaronu, 1/2 mieszanki sera, 1/5 makaronu, 1/2 mieszanki owoców morza i pozostałych makaronów.
Na wierzch ułożyć ser mozzarella i parmezan.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 do 60 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut.