Owoce Morza Gumbo

Owoce Morza Gumbo
Przepis owoce morza Gumbo jest gotowy w około 5 godzin i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 32G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 3,47 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 15. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kraba, szalotki, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Owoce Morza Gumbo, Owoce Morza Gumbo, oraz Owoce Morza Gumbo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i olej roślinny połączyć w szerokim holenderskim piekarniku na średnim ogniu i gotować, ubijając stale, aż do ciemnobrązowego, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
Doprowadzić 10 quarts wody do wrzenia w bardzo dużym, szerokim garnku. Wymieszać cebulę, paprykę i zasmażkę i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą bardzo miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj niebieski Krab i ogon homara i gotować aż gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
KrabKrab
5
Usuń ogon homara i kraba; Odrzuć kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
KrabKrab
6
Niech Homar lekko ostygnie, następnie wyjąć mięso ze skorupy i pokroić na małe kawałki; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Dodać przyprawę kreolską do garnka i doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o jedną czwartą, około 1 godziny, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodaj krewetki i gotować na średnim ogniu do firmy, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
9
Dodać mięso krabowe i zarezerwowane mięso homara i gotować 10 protokół. Wymieszać szalotki i pietruszkę i zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
CrabmeatCrabmeat
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
11
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia22
Magazyn