Ostrygi na pół muszli z marynowaną salsą imbirową

Ostrygi na pół muszli z marynowaną salsą imbirową
Przepis ostrygi na pół skorupki z marynowanym imbirem Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jicama, sok z cytryny, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ostrygi na pół muszli z grillowaną salsą ogrodową, Ostrygi na pół muszli z Chile, kolendrą i salsą cytrynową Meyer, oraz Ostrygi na pół muszli z myciem Wieprza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 11 składników w dużej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Łuskaj każdą ostrygę, ostrożnie wkładając punkt ostrygi na zawiasowym końcu muszli i skręcając. (Nie trać soków.) Odrzucić górne pociski. Uwolnij ostrygę z dolnej skorupy, delikatnie przesuwając nóż pod nią.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Podawać z marynowaną salsą imbirową.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
4
Szef kuchni John poleca: cytrusowy, nie oaked Sauvignon Blanc. Alternatywa
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
5
Wlać: chude wino musujące California brut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino MusująceWino Musujące

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Adelsheim Pinot Noir (pół butelki) z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn