Ostrygi Malibu Mateusza

Ostrygi Malibu Mateusza
Ostrygi Malibu Mateusza wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 24 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, smażone paluszki ziemniaczane, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ostrygi Malibu Mateusza, Matthew zdrowe niskotłuszczowe Wegańskie muffinki z marchwi, oraz Malibu Sunset.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej. Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik
2
Ostrygi przeciąć i odstawić do lodówki lub na lodzie, trzymając je w skorupce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
LódLód
3
W małej misce, połączyć majonez, biały ocet, parmezan, sól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku, cayenne, i biały pieprz. Wymieszać, aby połączyć, a następnie wymieszać smażone paluszki ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Paluszki ZiemniaczanePaluszki Ziemniaczane
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Biały PieprzBiały Pieprz
MajonezMajonez
ParmezanParmezan
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
W małej patelni saute dodać oliwę z oliwek i podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać paprykę i czerwoną cebulę i saute 3 protokół, a następnie dodać szpinak i pozostawić do zwiędnięcia. Dostosuj przyprawę do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
PrzyprawyPrzyprawy
SzpinakSzpinak
6
Top każdej ostrygi z mieszaniną szpinaku, dzieląc równomiernie, a następnie zrobić to samo z mieszaniną majonezu. Top z havarti i umieścić na blasze wyłożonej warstwą soli kamiennej. Piec w piekarniku, aż ser jest bąbelkowy i ostrygi są po prostu rozgrzane przez, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
HavartiHavarti
OstrygiOstrygi
SzpinakSzpinak
SerSer
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Pozostaw na tyle chłodny, aby obsłużyć, a następnie podawać od razu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn