Ostrygi Malibu Mateusza wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 24 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, smażone paluszki ziemniaczane, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ostrygi Malibu Mateusza, Matthew zdrowe niskotłuszczowe Wegańskie muffinki z marchwi, oraz Malibu Sunset.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do wysokiej. Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Piekarnik
2
Ostrygi przeciąć i odstawić do lodówki lub na lodzie, trzymając je w skorupce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Lód
3
W małej misce, połączyć majonez, biały ocet, parmezan, sól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku, cayenne, i biały pieprz. Wymieszać, aby połączyć, a następnie wymieszać smażone paluszki ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Paluszki Ziemniaczane
Ocet Biały Destylowany
Biały Pieprz
Majonez
Parmezan
Mielony Pieprz Cayenne
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4
W małej patelni saute dodać oliwę z oliwek i podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać paprykę i czerwoną cebulę i saute 3 protokół, a następnie dodać szpinak i pozostawić do zwiędnięcia. Dostosuj przyprawę do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula Czerwona
Przyprawy
Szpinak
6
Top każdej ostrygi z mieszaniną szpinaku, dzieląc równomiernie, a następnie zrobić to samo z mieszaniną majonezu. Top z havarti i umieścić na blasze wyłożonej warstwą soli kamiennej. Piec w piekarniku, aż ser jest bąbelkowy i ostrygi są po prostu rozgrzane przez, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Kamienna
Havarti
Ostrygi
Szpinak
Ser
Majonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
7
Pozostaw na tyle chłodny, aby obsłużyć, a następnie podawać od razu.