Ostry Sos Orzechowy

Ostry Sos Orzechowy
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański SOS? Gorący sos orzechowy może być niesamowite przepis spróbować. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, wodę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Czosnkowo-Achiotowy sfermentowany sos na gorąco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć masło orzechowe i wodę; wymieszać, aż powstanie gładka pasta. Wymieszać w sosie sojowym, następnie brązowy cukier, cayenne i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzeszków ZiemnychPołówki Orzeszków Ziemnych
1 Cała Laska Wanilii1 Cała Laska Wanilii
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Wymieszać ręcznie, aż będzie dobrze połączone i gładkie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn