Ostre Koreańskie Szkliwione Żeberka Wieprzowe
Przepis pikantne Koreańskie glazurowane żeberka wieprzowe może zaspokoić swoje Koreańskie pragnienie w około 1 godzina. Na 5,28 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1366 kalorii, 120g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka sosu sojowego, brązowego cukru, azjatyckiego oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pikantne Szkliwione Żeberka Wieprzowe, Słodko-pikantne pomarańczowe glazurowane grillowane żeberka wieprzowe, oraz Pikantna Koreańska Wieprzowina Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni do pieczenia ustawionej na 2 palnikach, przykryj żeberka zimną wodą i zagotuj na umiarkowanie wysokim ogniu. Gotować przez 5 minut.
Przenieś żebra na duży talerz; wyrzuć wodę.
Odstawić patelnię do 2 palników i dodać wodę.
Dodać żeberka i imbir; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj cukier, czosnek, sos sojowy, olej sezamowy i płatki chile. Przykryć folią i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu przez 7 minut. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, obracając żebra kilka razy, do miękkości, o 20 protokół.
Przenieść żeberka do dużych obręczy blachy do pieczenia, mięsisty stronie w dół. Gotować duszony płyn do zgęstnienia i intensywnego smaku, około 10 minut. Odcedź płyn; powinieneś mieć około 2 filiżanek.
Obficie szczotkować żebra płynem Duszenia i pieczenia 4 cale od ciepła, obracając patelnię, aż szkliwione i lekko zwęglone, o 3 protokół. Obróć mięsiste żebra do góry i ponownie posmaruj płynem do duszenia. Broil, szczotkowanie od czasu do czasu i obracanie patelni, aż żeberka są szkliwione, o 4 protokół.
Odstawić na 5 minut, a następnie pokroić między żebra, kopiec na talerzu i podawać.