Orzeszki Pekan Powlekane Na Słodko
Need a bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański dodatek? Słodkie powlekane pekany mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,83 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 6G białka, oraz 41g tłuszczu. 277 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz białko jajka, mielony cynamon, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orzeszki Pekan Pokryte Cukrem, Krokiety Ze Słodkich Ziemniaków W Sezamie, oraz Frytki ze słodkich ziemniaków z parmezanem podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
W misce ubić białko do spienienia.
Wymieszać z cynamonem, cukrem, solą i wodą.
Dobrze wymieszać. Wymieszać z połówkami orzechów pekan, mieszając, aż będzie dobrze powleczona.
Rozprowadzić na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę, mieszając co 15 minut.