Opakapaka
Opakapakan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 968 kalorii, 8G białka, oraz 104g tłuszczu na porcję. Na $4.09 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, limonkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Food52 ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pesto Majonez Pokryte Opakowanie Ryby, Pieczone Filety Pakapaka (Snapper) Ze Skórką Macadamia, oraz Ryba Opakapaka na Hirabara Baby Greens, winegret z zielonego jabłka i Stilton Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypatroszyć i oczyścić rybę. Lub kupić taki, który jest już wyczyszczony i gutted...be upewnij się, że oczy są jasne, a ryba jest naprawdę naprawdę świeża...albo zapomnij!
Wymieszać oliwę z oliwek i mielony czosnek razem.
Posmaruj tę mieszankę nad i w jamie ryby.
Umieść rybę na gorącym grillu i gotuj, aż skończysz. (zwykle 10 minut na cal ryby)
Wyjąć z grilla i ostrożnie wyjąć głowę, skórę i odsączyć rybę.
Udekoruj posiekaną natką pietruszki i orzechami Mac podsmażonymi na odrobinie masła.
Na filetowaną rybę wycisnąć trochę świeżego soku z limonki i podawać.