Ooey-Gooey Peanut Butter-Chocolate Brownies
Ooey-Gooey Peanut Butter-Chocolate Brownies to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz masło orzechowe kromki, krem prawoślazu, trzymać margarynę, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ooey-Goey Peanut-butter Brownies, Ooey Gooey Chocolate Peanut Butter Cakes, oraz Batony Ooey Gooey Peanut Butter dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki mleka skondensowanego, masło i kolejne 3 składniki (masło przez białko jaja) w misce (ciasto będzie bardzo sztywne). Płaszcz dno 13 x 9-calowej patelni do pieczenia z natryskiem do gotowania. Wcisnąć dwie trzecie ciasta do przygotowanej patelni za pomocą mąki ręce; pat równomiernie (warstwa będzie cienka).
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Połączyć 1/2 szklanki mleka skondensowanego i krem prawoślazu w misce; wymieszać z kęsem.
Rozprowadzić mieszaninę prawoślazu równomiernie na warstwie brownie. Ostrożnie upuść pozostałe ciasto przez łyżki na mieszaninę prawoślazu.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.