One-Pan Ratatouille jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 222 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz i/lub paprykę pomarańczową, Azjatycki bakłażan, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin à la ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni o bokach co najmniej 2 cale wysokości, lub 5-do 6-quart patelni, podgrzać 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i mieszać często, aż cebula kuleje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj pomidory (z sokiem), bakłażan, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/2 szklanki wody i gotuj na wolnym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bakłażan będzie miękki po przekłuciu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8 (U-12) Krewetek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Wymieszać w paprykę, cukinię, i żółty squash. Powrót do gotować na wolnym ogniu, przykryć, i gotować, aż squash jest miękka po przekłuciu, 8 do 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółty
Suszony Makaron Rigatoni
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Nóż Do Obierania
5
Wymieszać z bazylią i pozostałą 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek.