Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj omletu z ziemniaków, Poblano i Chorizo. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańskie chorizo, tortille kukurydziane, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Poblano Chorizo, Ziemniaki, Poblano i chorizo Tacos, oraz Ziemniaki, Poblano i chorizo Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Chorizo i cebulę ugotować na średniej patelni na średnim ogniu 8 min. lub dopóki chorizo nie zostanie zrobione, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście