Omlet Z Pieczonych Szparagów
Pieczony omlet ze szparagów może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 206 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.28 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szparagów cienkich ołówkiem, szalotka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puszysty omlet ze szparagami, Omlet ze szparagami i serem, oraz Omlet szparagowo-ziołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. posmaruj 9-calową patelnię quiche lub pie. Doprowadzić 1 cal wody do wrzenia na patelni.
Dodać szparagi i gotować, aż chrupiące-miękkie, 2 do 3 protokół.
Odcedzić i spłukać zimną wodą, a następnie osuszyć; Ustaw patelnię na bok. Szparagi układamy na przygotowanej patelni w okrągły wzór.
Na wierzch posypać serem.
Roztopić masło w tej samej patelni na średnim ogniu; dodać szalotkę i gotować, mieszając, aż zmięknie, o 5 protokół.
Przelać szalotkę do miski; dodać jajka, pół na pół, sól i pieprz; i wymieszać widelcem.
Polać szparagami i serem.
Upiec omlet, aż nadmuchany i złoty, o 40 protokół.
Pokroić w kliny; podawać.