Omlet Wiosenny
Wiosenny omlet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 514 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Mieszanka mleka, jajka, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Omlet Wiosenny, Wielowarstwowy Omlet Wiosenny, oraz Wiosenny Omlet Inspirowany Grecją.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szparagi, grzyby i cebulę; gotować i mieszać, aż szparagi będą dość miękkie, o 4 protokół.
Jajka i mleko ubić w małej misce, zalać podsmażonymi warzywami i zmniejszyć ogień do średniej. Podczas gdy omlet gotuje, podnieś krawędź, aby niegotowane jajko popłynęło pod spodem. Gdy większość jajek jest gotowane, posypać parmezanem na wierzchu. Pozostawić ser lekko stopiony, następnie złożyć na pół i podawać.