Olivada

Olivada
Olivada może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 1G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czosnek, oliwki kalamatan, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Warzywa z Oliwadą, Garlicky Olivada, oraz Crostini z pikantną zieloną Oliwadą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwki i czosnek umieścić w elektrycznym blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać oliwę w strumieniu podczas puree; proces, aż mieszanina stanie się gęsta, ale nie gładka pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia1
Magazyn