Olej czosnkowo-ziołowy
Olej czosnkowo-ziołowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 1 i kosztuje 2,04 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 3G białka, oraz 43g tłuszczu. Jeśli masz rozmaryn, oliwę z oliwek, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, Pieczywo czosnkowe ziołowe z podwójnym czosnkiem, oraz Dip czosnkowo-ziołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym połączyć 1/4 szklanki obranych ząbków czosnku, 3 łyżki oliwy z oliwek i 1 1/2 łyżeczki każdy suszony rozmaryn, suszony słony, suszony tymianek i grubo zmielony pieprz; wirować, aż drobno posiekane. (Lub posiekać czosnek i wymieszać w misce z pozostałymi składnikami.)