Okłady Z Sałaty Z Indyka Tajskiego
Sałata tajska z indykiem może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 111 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka orzeszków ziemnych, mielony Indyk, kremowe masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 499 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Okłady Z Sałaty Z Indyka Tajskiego, Thai Turkey Quinoa Sałata Okłady, oraz Tajska Bazylia Sałata Indyka Okłady dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick, gotować indyka na średnim ogniu, często mieszając, aż dokładnie gotowane; drenaż i powrót do patelni. Wymieszać w zielonej cebuli, kolendra, mięta, sok z limonki, sos rybny, masło orzechowe, chile pasta, cukier i płatki czerwonej papryki. Gotować 3 do 4 minut dłużej lub aż gorące.
Aby służyć, łyżka 2 czubate łyżki mieszanki indyka, 2 łyżki marchwi i 1 łyżeczka orzeszków ziemnych na każdy liść sałaty; owinąć wokół napełniania.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Gabrielskloof Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc z 2019 r. fermentowano naturalnie w 85% starych beczkach przy minimalnej interwencji, a pozostała część poddawana była fermentacji w stalowych zbiornikach. Na nosie zielone jabłka, Skórka z limonki, miód i mokry kamień. Eleganckie podniebienie z równowagą, świeżością i zachwycającą fakturą.