Okoń morski pieczony w piecu z sosem imbirowo-limonkowym

Okoń morski pieczony w piecu z sosem imbirowo-limonkowym

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 5 składników i 3 łyżeczki oleju w małej misce. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Pędzel o średnicy 9 cali szklany talerz z pozostałymi 2 łyżeczkami oleju. Ułóż rybę w przygotowanym naczyniu; obróć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Rybę posypać solą i pieprzem; na każdym filecie łyżka 1/2 łyżki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Smażyć ryby, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 12 protokół. Top ryby z pozostałym sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Roast fish until just opaque in center, about 12 minutes. Top fish with remaining sauce and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn