Ogród zieleni Gazpacho może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Lato. Mieszanka śmietany, pieprz Jalapeno, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Gazpacho Ogrodowe, Chrupiące Gazpacho Ogrodowe, oraz Ogród-Świeże Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść 1 szklankę ogórka, szpinak, 2 szklanki maślanki, 1/2 szklanki papryki i następne 5 składników (papryka przez czarny pieprz) w blenderze i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Suszony Makaron Rigatoni
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1-1/2 Uncji Gin
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszaninę puree do dużej miski; wymieszać w 1 szklance ogórka, 2 szklanki maślanki, 1/2 szklanki papryki i cebuli. Zupa z kadzi do miseczek; wierzch z kwaśną śmietaną.