Ogród Phyllo Quiches
Ogród Phyllo Quiches może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieloną musztardę, szpinak, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quiche z wędzonego łososia z filogenetyczną skórką, Garden Capunti-makaron ze świeżymi ogrodowymi smakami (bezmięsny poniedziałek), oraz Prawie Słynna Sałatka Ogrodowa (Naśladowca Ogrodu Oliwnego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Spray 10-lub 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania. Gotować szpinak i grzyby na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak zwiędnie i grzyby są miękkie; usunąć z ognia.
Wymieszać mleko, musztardę, sól, gałkę muszkatołową i jajka; odstawić.
Spryskaj osiem 6-uncjowych kubków z kremem do gotowania.
Umieścić 1 arkusz phyllo na płaskiej powierzchni; lekko posmarować masłem. Top z 3 arkusze filo, szczotkowanie każdy z masłem.
Pokrój phyllo na cztery części.
Umieść 1 sekcję filo w każdym kubku. Powtórz z pozostałymi arkuszami phyllo. Trim zwisające krawędzi phyllo 1 cal od krawędzi kubka.
Odcedzić mieszankę szpinaku; podzielić równomiernie między filiżanki.
Do każdej filiżanki wlać ok. 1/3 szklanki mieszanki jajek. Fold krawędzi phyllo kierunku centrum.
Ułóż kubki kremu w jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala.
Piec 15 do 20 minut lub aż mieszanina jaj jest ustawiona.