Obfita zupa jarzynowa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 67g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 768 kalorii. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, edamame, pieczone tusze z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Obfita Zupa Z Szynki Warzywnej, Obfita Zupa Jarzynowa, oraz Obfita Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ustawić duży rondel na średnim ogniu. Zalać patelnię oliwą z oliwek i dodać pokrojoną w kostkę cebulę, marchew, seler i czosnek. Doprawić solą i pieprzem, a następnie pocić warzywa (gotować bez dodawania koloru) przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać jarmuż, kukurydza, edamame i czerwona papryka i gotować przez kilka minut, więc mają szansę saute.
Dodajemy wywar, doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na wolnym ogniu. Gotować, aż warzywa będą miękkie, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
4
Serw.
5
Zacznij od wzmocnienia bulionu kupionego w sklepie (to doda więcej głębi smaku gotowej zupie). W dużym garnku, dodaj bulion, 1 litr zimnej wody, tusze z kurczaka, ziarna pieprzu, seler, marchew, cebula, czosnek, tymianek i liść laurowy. Ustawić na średnim ogniu i powoli doprowadzić do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Ogrzewanie bulionu powoli wyciągnie smaki kości kurczaka, warzyw i aromatów. Lekko posolić i pozostawić na wolnym ogniu (lekko przykryte) przez 1 do 1 1/2 godziny. Kiedy to zrobisz, zmniejszy się o około jedną czwartą, pozostawiając Ci około 3 kwarty bogatego zapasów. Przecedzić wywar przez duże sito, odrzucając kości i warzywa. Natychmiast schłodzić kolbę, aż będzie gotowa do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Z Kurczaka
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego