Nóżka jagnięca z pieczoną gruszką i orzeszkami piniowymi
Nóżka jagnięca z pieczoną gruszką i orzeszkami piniowymi rozkoszuje się 45 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 18 i kosztuje 1,84 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz gruszki anjou, sok z cytryny, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Pieczona Żurawina Gruszka Relish, oraz Kotlety jagnięce z pieczonym bakłażanem.
Instrukcje
Aby przygotować smak, ułóż gruszki w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali. Ułóż plasterki cebuli w jednej warstwie w innym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; lekko płaszcz plasterki cebuli w sprayu do gotowania.
Piec gruszki i plastry cebuli w 400 przez 40 minut lub do miękkości, obracając raz. Fajne; P
W dużej misce wymieszać 2 łyżeczki skórki i kolejne 7 składników (przez 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu); dodać posiekaną cebulę i gruszki, delikatnie podrzucając do połączenia. Wymieszaj orzechy tuż przed podaniem.
Aby przygotować jagnięcinę, połącz 1 łyżkę skórki cytryny i 10 kolejnych składników (przez kliny cebuli) w robocie kuchennym; procesuj, aż drobno posiekasz.
Piec rolki i zabezpieczyć w odstępach 3-calowych sznurkiem.
Rozprowadzić mieszaninę cebuli na jagnięcinę; przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Umieścić jagnięcinę na stojaku brojlerów pan pokryte sprayem do gotowania; miejsce stojak na patelni.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 300 (nie wyjmować jagnięciny z piekarnika); piec dodatkowo 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.