Nowa Tarta Z Kremem Cytrynowym

Nowa Tarta Z Kremem Cytrynowym
Nowa tarta z kremem cytrynowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło kakaowe, cukier, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tarta Z Kremem Cytrynowym, Tarta Z Kremem Cytrynowym, oraz Francuska Tarta Z Kremem Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić masło w robocie kuchennym i proces, aż miękki i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać cukier cukierniczy i proces, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
3
Dodaj w mączce migdałowej, ekstrakt z wanilii, i sól i proces, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodać jajko i proces, aż tylko mieszane; zeskrobać miskę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj mąkę i pulsować tylko do momentu, gdy ciasto zaczyna się razem w piłkę; nie przeprocesować. Ciasto będzie bardzo miękkie jak ciasto na ciasteczka.Zeskrobać ciasto z robota kuchennego i zrobić kulkę. Spłaszczyć na dysku, owinąć w folię i schłodzić w lodówce przez co najmniej 4 godziny, aż będzie wystarczająco mocny, aby obsłużyć.Kiedy będziesz gotowy do upiec skorupki tarty, wyjmij ciasto z lodówki-pozwól mu się trochę rozgrzać, jeśli to konieczne, ale nie za dużo, ponieważ szybko zacznie zmiękać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Barwniki Spożywcze, żele Dekoracyjne, Posypki I CukierkiRóżne Barwniki Spożywcze, żele Dekoracyjne, Posypki I Cukierki
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Rozwałkuj ciasto między dwoma arkuszami folii do grubości 1/8". Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie, włóż je z powrotem do lodówki, aby je utwardzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
7
Wyciąć koła ciasta, aby pasowały do pożądanych pierścieni tart. Naciśnij ciasto ostrożnie do pierścieni tart i po bokach, uważając, aby nie rozciągnąć ciasto lub będzie kurczyć się po upieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
8
Umieść pierścienie w lodówce, aby schłodzić przez co najmniej 30 minut. Odciąć nadmiar ciasta z górnej części pierścieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
9
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F podczas chłodzenia skorupy tart. Kiedy będziesz gotowy, linia skorupy z pergaminem i wypełnić fasolą lub ryżem, aby utrzymać skorupy zważone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Piecz skorupki przez około 15-18 minut, aż będą lekko zabarwione, a skorupka będzie sucha w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Wyjąć z piekarnika i umieścić na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Usunąć fasolę i pergamin i umyć dno muszli lekkim płukaniem jajek (z białka i odrobiny wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1
Połącz sok z cytryny, cukier, skórkę i jajka w dużej metalowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W osobnej dużej misce umieścić białą czekoladę i masło kakaowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść miskę na rondlu z gotującej się wody i gotuj powoli na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Zdjąć z ognia i zalać białą czekoladą i masłem kakaowym. Energicznie mieszaj, aż do całkowitego rozpuszczenia czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
5
Do czystego pojemnika wlać krem cytrynowy. Przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, aż do całkowitego schłodzenia i ujędrnienia up.To zakończyć tarty: łyżka trochę kremu cytrynowego do skorupki tart, wypełniając aż do góry. Tarty lekko wstrząsnąć, aby wygładzić krem. Tarty schłodzić w lodówce przez około godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn