Nowa tarta z kremem cytrynowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło kakaowe, cukier, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tarta Z Kremem Cytrynowym, Tarta Z Kremem Cytrynowym, oraz Francuska Tarta Z Kremem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić masło w robocie kuchennym i proces, aż miękki i kremowy.
Dodać cukier cukierniczy i proces, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
3
Dodaj w mączce migdałowej, ekstrakt z wanilii, i sól i proces, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodać jajko i proces, aż tylko mieszane; zeskrobać miskę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj mąkę i pulsować tylko do momentu, gdy ciasto zaczyna się razem w piłkę; nie przeprocesować. Ciasto będzie bardzo miękkie jak ciasto na ciasteczka.Zeskrobać ciasto z robota kuchennego i zrobić kulkę. Spłaszczyć na dysku, owinąć w folię i schłodzić w lodówce przez co najmniej 4 godziny, aż będzie wystarczająco mocny, aby obsłużyć.Kiedy będziesz gotowy do upiec skorupki tarty, wyjmij ciasto z lodówki-pozwól mu się trochę rozgrzać, jeśli to konieczne, ale nie za dużo, ponieważ szybko zacznie zmiękać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Paluszki Precelkowe I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Tarta Muszelki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Rozwałkuj ciasto między dwoma arkuszami folii do grubości 1/8". Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie, włóż je z powrotem do lodówki, aby je utwardzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Wyciąć koła ciasta, aby pasowały do pożądanych pierścieni tart. Naciśnij ciasto ostrożnie do pierścieni tart i po bokach, uważając, aby nie rozciągnąć ciasto lub będzie kurczyć się po upieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Umieść pierścienie w lodówce, aby schłodzić przez co najmniej 30 minut. Odciąć nadmiar ciasta z górnej części pierścieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F podczas chłodzenia skorupy tart. Kiedy będziesz gotowy, linia skorupy z pergaminem i wypełnić fasolą lub ryżem, aby utrzymać skorupy zważone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Muszelki
(zalecany: Sos A1)
Dodatki (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Piecz skorupki przez około 15-18 minut, aż będą lekko zabarwione, a skorupka będzie sucha w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć z piekarnika i umieścić na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Usunąć fasolę i pergamin i umyć dno muszli lekkim płukaniem jajek (z białka i odrobiny wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(zalecany: Sos A1)
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1
Połącz sok z cytryny, cukier, skórkę i jajka w dużej metalowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W osobnej dużej misce umieścić białą czekoladę i masło kakaowe.
Do czystego pojemnika wlać krem cytrynowy. Przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, aż do całkowitego schłodzenia i ujędrnienia up.To zakończyć tarty: łyżka trochę kremu cytrynowego do skorupki tart, wypełniając aż do góry. Tarty lekko wstrząsnąć, aby wygładzić krem. Tarty schłodzić w lodówce przez około godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Muszelki
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji