Noga o ' jagnięcina z cytryną i rozmarynem
Noga o ' jagnięcina z cytryną i rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 45g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszankę zupy cebulowej i grzybowej, jagnięcinę, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać koncentrat lemoniady, można śledzić to danie główne z Truskawkowa Lemoniada Ciasto Z Zamrażarką jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Podobne przepisy to Lemon & rosemary traybake lamb, Pieczona noga jagnięca z cytryną, czosnkiem i rozmarynem, oraz Grillowane siodło jagnięce z cytryną i rozmarynem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Rozłóż masło obficie na jagnięcinę, a połówki ząbków czosnku rozłóż na mięso.
Posypać rozmarynem i pieprzem.
Umieścić jagnięcinę na stojaku wewnątrz patelni do pieczenia.
Jagnięcinę pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę.
Wymieszać koncentrat lemoniady i suchą zupę wymieszać w misce, zalać jagnięciną i upiec dodatkowe 30 minut. Termometr do mięsa włożony do najgrubszej części jagnięciny powinien odczytywać 120 stopni F / 58 stopni C dla średnio rzadkich lub 145 Stopni F / 68 stopni C dla średnio dobrze. Pozostawić pieczeń na około 20 minut przed krojeniem.