No Fail Pie Crust III

No Fail Pie Crust III
No Fail Pie Crust III to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta skorupa ma 1285 kalorii, 15g białka, oraz 94g tłuszczu na porcję. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 92 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, jajko, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest dobre. Spróbuj Nigdy Nie Zawiedź Pie Crust, Najbardziej Niesamowite Nie Fail Pie Crust, oraz Sekretny Składnik Nie-Fail Pie Crust dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Masło pokroić na kawałki wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Umieść jajko i ocet w miarce i dodaj zimną wodę, aby odmierzyć 1/2 szklanki całkowitego płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
4
Wlać to do mieszanki mąki i wymieszać tylko do momentu, aż ciasto może być wykonane w dużą kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Ciasto podzielić na cztery równe porcje. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce. Ciasto można przechowywać w lodówce do trzech dni lub zamrażać do trzech miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn