No Bake Batony Zbożowe
Brak batonów zbożowych może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać cukierki pokryte kawałkami czekolady mlecznej, płatki ryżowe, prażone orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Batoniki Zbożowe No-Bake, Batoniki Zbożowe No-Bake, oraz Bezglutenowe Batoniki Zbożowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić razem tosty płatki owsiane, płatki ryżowe, orzeszki ziemne i kawałki czekolady; odstawić. Nasmaruj patelnię jellyroll 10x15 cali.
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszać syrop kukurydziany i cukier. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Zdjąć z ognia i szybko wymieszać z masłem orzechowym i wanilią.
Wlać mieszaninę do miski z mieszaniną zbóż i dobrze wymieszać. Naciśnij na przygotowaną patelnię.
Pokroić w kratki i podawać.